Returnarea produselor

Conform legii termenul de returnare al produselor comandate online este de 14 de zile calendaristice. Dacă produsul comandat nu este ceea ce ți-ai dorit, îl poți returna pentru rambursarea valorii într-un interval de maxim 14 de zile de la data primirii pachetului.

Regula de mai sus se va aplica numai în cazul în care produsele sunt în starea inițială. Este necesara și dovada achiziției – copia facturii.

In cazul în care bunul returnat prezintă ambalaj original deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgârieturi, accesorii lipsa, scade valoare produsului, iar aceasta va fi suportata de către consumator. Practic suma returnata va fi diminuata, și veți fi informat în acest sens. Nu tăiați ambalajul original și nu lipiți etichete sau scotch pe acesta. Va recomandam sa trimiteți produsele pentru retur împachetate cu grija pentru a fi protejate în timpul transportului.

Dacă ați plătit comanda cu cardul, banii va vor fi rambursați pe același card. Dacă ați plătit comanda prin transfer bancar sau ramburs, va rugam sa ne lăsați in formularul de retur contul bancar în lei unde noi sa va rambursam banii.

Trimitem noi curierul la dumneavoastră (FanCourier), trebuie doar sa ne spuneți adresa unde sa vina sa ridice coletul. Costul transportului va trebui să-l suportați dumneavoastră (20 lei), noi va vom returna în cont valoarea produsului minus valoarea transportului. Ambalați produsul în cutia in care a venit la dumneavoastră, astfel încât sa protejam ambalajul original si produsul. Va rugam sa nu trimiți produsele prin posta sau alt curier, ne ocupam noi de transport, dumneavoastră trimiteți-ne un reply la e-mail-ul de confirmare a returului, cu adresa si ziua când sa vina curierul sa preia coletul de la dumneavoastră.

Dacă sunteți din București puteți lasa produsul la magazinul nostru, iar contravaloarea lui o veți primi în cont. Va rugam ca produsul sa fie ambalat și etichetat cu numele dumneavoastră, astfel încât sa-l putem identifica ușor.

După ce ajunge coletul la noi și verificam dacă produsul este în regula, vom procesa returul și vom rambursa banii pe cardul cu care ați plătit inițial sau în cont. Termenul legal este de 14 zile, dar ne străduim sa va returnam banii cât de repede se poate.

În cazul în care returnați produse dintr-o comanda care a beneficiat de un cadou, se va returna și produsul primit cadou.